Интернет-магазин Природа-Украина Интернет-магазин садовый техники и инструмента

КАРТОПЛЕКОПАЧ ОДНОРЯДНИЙ ВІБРАЦІЙНИЙ 2-ЕКСЦЕНТРИКОВИЙ ДЛЯ МІНІТРАКТОРА (КК21)

Код товара: КК21
Наличие:
В наличии
Цена :
14 659,80 грн./шт
Количество:
Цена производителя:
гарантия до 5лет:
  

Телефоны:
Профессиональный инструмент по цене производителя
Характеристики товара:
Состояние: Новая
Количество рядов: Однорядная
Тип: Вибрационная (Грохотная)
Страна производитель: Украина

Описание товара

 

КАРТОПЛЕКОПАЧ ОДНОРЯДНИЙ ВІБРАЦІЙНИЙ 2-ЕКСЦЕНТРИКОВИЙ ДЛЯ МІНІТРАКТОРА (КК21)

призначений для використання з мінітракторами потужністю від 16 до 24 к. с. і вагою близько 1100 кг.

Ці параметри є оптимальними і перевіреними на численних польових випробуваннях. При підключенні до більш або менш потужної техніки, але з аналогічними параметрами причіпного вузла і ВВП ми не можемо гарантувати оптимальну роботу картоплекопача!

При розробці моделі КК21 за основу було взято двохексцентриковий механічний картоплекопач нашого виробництва, модель КК8. Це дозволило розробити новий виріб з урахуванням необхідних конструктивних змін для агрегатування з мінітракторами.

Умови ефективної роботи однорядного картоплекопача

Для оптимальної роботи необхідно попередньо очистити ділянку від бадилля і бур'янів.

Принцип роботи

Однорядний картоплекопач КК21 приводиться в дію від вала відбору потужності мінітрактора через карданний вал. На рамі картоплекопача встановлений редуктор оригінальної конструкції, який приводить в дію механізм активного ножа і грохота. У редукторі встановлена ​​пара конічних шестерень. Для підключення шліцевого валу редуктора до вала відбору потужності мінітрактора необхідний карданний вал на 6 шліців. Необхідні оберти вала відбору потужності трактора для оптимальної роботи картоплекопача ‒ 540 об/хв.

У конструкції однорядного картоплекопача можна виділити наступні елементи:

  • рама;
  • активний ніж;
  • грохот;
  • причіпний пристрій на 3 точки;
  • опорні колеса;
  • редуктор оригінальної конструкції (в зборі).

Просторовий каркас рами картоплекопача виготовлений із сталевого профілю перетином 40 × 40 мм, товщина стінки 2 мм. Застосування перемичок, розтяжок і підсилювачів забезпечує необхідну міцність і надійність виробу.

Встановлено причіпні пальці діаметром 22 мм.

Регулювання глибини викопування здійснюється завдяки навісній системі трактора і опорним колесам. Є можливість регулювання кута атаки, також за допомогою навісної системи трактора. Опорні колеса кріпляться за допомогою болтових з’єднань, що дає можливість регулювання висоти розташування картоплекопача відносно ґрунту.

У порівнянні з мотоблочним варіантом виконання картоплекопача, модель КК21 має більшу ширину захвату активного ножа ‒ 455 мм.

Для регулювання ефективності роботи грохота передбачена можливість перестановки штанг і регулювання їх довжини.

Габаритні розміри картоплекопача

Висота ‒ 992 мм

Ширина ‒ 919 мм

Довжина ‒ 851 мм

Вага виробу: 60 кг.

Найменування в прайсі: Картоплекопач однорядний вібраційний 2-ексцентриковий під мінітрактор, КК21.

Перед відправкою товару обов'язково узгодьте з менеджером сумісність обладнання з вашим мотоблоком або трактором.

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • деливери
  • Мист Кспересс(адресная доставка)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
Блок с товарами
Код: КК10
В наличии
13 560,00 грн.
Код: КК 24
В наличии
Код: КК11
В наличии
Код: КК21
В наличии
Код:  ДТЗ-1Т-50
В наличии
Код: 0000141924
В наличии
Код: КК9
В наличии
9 060,00 грн.
Код: 0000130430
В наличии
Код: КК19
В наличии
Код: КК8
В наличии
8 130,00 грн.
Код: КК 15
В наличии
Код: КК 25
В наличии
Код: КК20
В наличии
Код: 000048981
Нет в наличии
Код: КК-ОЛАЛ
Нет в наличии
Категории
Контакты
  • Название предприятия:
    Интернет-магазин Природа-Украина
  • Город:
    Обухов
  • Адрес:
    киевская обл.,г.Обухов, ул Киевская 119-а
  • Телефоны:
  • Контактное лицо:
    Эчкенко Сергей Николаевич